FRAKT

Som en del av Nor Lines er vi også en del av en av de største operatørene av godstransport langs Europas nordligste kystlinjer, inkludert all godstransport på Hurtigruten. Dette gjør oss solide på sjøtransport, med rutegående, daglige anløp i Kirkenes og tilknytning til det omfattende rutenettet langs norskekysten og Danmark, Sverige, Østersjøen, Storbritannia og kontinentet, for frakt av alt fra stykkgods, spesialgods, frysegods, kjølegods til containere og charter. I tillegg har vi årelange samarbeid med aktører i andre deler av Norge, for effektiv videresending av gods til andre deler av verden.

Vi tilbyr også ekspressløsninger til hele verden med flyfrakt, og har lang erfaring med internasjonale klienter.

FRAKT TIL RUSSLAND

Nor Lines Kirkenes AS har lang erfaring med frakt til og fra Russland, og har solide russiske samarbeidspartnere.

Lurer du på noe i forbindelse med frakt til Russland, ring oss eller send en e-post:

kirkenes@norlines.no

Tlf: +47 78 97 36 70